Pienen pientä ja Suuren suurta

Historiaa ja tietoa yrityksestä
KST-Palvelut Oy aloitti toimintansa vuonna 1996 nimellä Keski-Suomen Teollisuusmaalaamo Oy. Yrityksen perustivat SSYP, Saarijärven Säiliövalmiste Oy sekä Olli Kemppainen. Vuonna 2007 yrityksen osakkeet siirtyivät Marsa Kinnuselle ja hänen pojalleen Ville Heiskaselle, näin ollen KST-Palvelut Oy:sta muovautui perheyritys. Aluksi yritys maalasi pääsääntöisesti alihankintana Säiliövalmisteen säiliö-ja siiloprojekteja. Myöhemmin toiminta laajeni automaalaamoon- ja pienpinnoittamoon, joka tunnetaan nimellä Koriväri. Marsan ja Villen lisäksi Marsan tytär Eeva-Stiina Mäenpää on ollut yrityksessä osakkaana vuodesta 2019 lähtien. Eeva-Stiina Mäenpää toimii tällä hetkellä yrityksen toimitusjohtajana.

KST-Palvelut Oy:n alla toimiva Koriväri on myöhemmin laajentanut osaamistaan myös erilaisiin efekti -ja erikoismaalauksiin. Maalaamolla on Suomen kattavin erikoismaalauksen ammattitaito. Yritys on myös kehittänyt ns. erikoisteipin, joka on ominaisuuksiltaan hyvin monipuolinen.

Meille on tärkeää luonto ja suomalainen työ

Yrityksemme toiminnassa hyvät arvot ovat kaiken perusta. Suosimme Suomessa valmistettuja tuotteita ja käytämme mahdollisimman paljon suomalaista palvelua.

Suuria eriä ja yksittäiskappaleita yrityksille

Jo hyvän matkaa pinnoittamisen parissa toiminut KST-Palvelut tekee maalauksia pääsääntöisesti yrityksille. Vahvuutemme on ammattitaitomme useaan pinnoittamisen alaan, joten voimme toteuttaa kappaleiden maalaamisen monenlaisilla maalaustekniikoilla.  
Kuva yllä: Menetelmä, Siirtokuvamaalaus.
Kuvassa yllä: Tampereen rantatunneleista Sade.
KST-Palvelut Oy
Jyväskyläntie 35
43100 Saarijärvi
Yhteystiedot
045 6162448
info@kstpalvelut.fi
Pinnoituksen moniosaaja
 jo yli 20 vuoden ajan