Osaamisemme on erittäin monipuolista: toteutamme laajasti erityyppistä maalausalan palveluita joihin lukeutuu mm. teollisuusmaalaus, laitemaalaus, sekä muita maalausalan erikoistöitä. Voit tutustua tarjoamiimme maalausalan palveluihimme tällä sivulla.
KST-Palvelut Oy on taloudellisen suorituskykynsä perusteella luokiteltu menestyjäyritykseksi. Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius.
Inspecta Sertifiointi Oy on todennut ”Liikenneviraston pienehköt uudismaalaustyöt ja pienehköt uusinta- ja korjausmaalaustöiden” täyttävän laadunvarmistuksen vaatimukset.
KST-Palvelut Oy on Saarijärveläinen teollisuusmaalaukseen, erikoistunut yritys. Olemme toimineet Saarijärvellä vuodesta 1996 lähtien ja toimimme yhteistöissä metallialan ammattilaisten kanssa.

Olemme ympäristöystävällisillä arvoilla varustettu yritys ja pyrimme aina toiminnassamme varmistamaan sen, että työskentelymme ei vahingoita luontoa emmekä aiheuta ympäristölle ylimääräistä kuormitusta.